مقاله اثر مصرف سرک پتاسیم در خاکهای متوسط بافت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در گندم آبی در آذربای
مقاله اثر مصرف سرک پتاسیم در خاکهای متوسط بافت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در گندم آبی در آذربایجان غربی فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر مصرف سرک پتاسیم در خاکهای متوسط بافت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در گندم آبی در آذربایجان غربی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف سرک پتاسیم در خاکهای متوسط بافت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در گندم آبی در آذربایجان غربی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر مصرف سرک پتاسیم در خاکهای متوسط بافت بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه در گندم آبی در آذربایجان غربی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
عزیز مجیدی – دانشجوی دکتری گروه خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس
محمد جعفر ملکوتی – استاد دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:
هدف از انجام این آزمایش ، بررسی اثرات مصرف سرک پتاسیم بر گندم آبی در خاکهای با بافت متوسط بود . آزمایش در سال زراعی 85-1384 در چهار نقطه از سری های غالب استان آذربایجان غربی به اجرا گذاشته ش د. طرح تحقیقاتی در قالب بلوک های کامل تصادفی شامل سه تیمار در چهار تکرار بود. تیمار های آزمایشی به ترتیب شامل عدم مصرف پتاسیم (شاهد)، مصرف سرک 100 کیلو گرم کلرید پتاسیم در هکتار و مصرف سرک 200 کیلو گرم کلرید پتاسیم در هکتار در مرحله ساقه دهی گندم بودند .نتایج تجزیه و تحلیل آماری طرح نشان داد که اثرات پتاسیم بر عملکرد و اجزای عملکردگندم معنی دار نبود (0/05>=P). همچنین اثرات تیمارها بر غلظت و جذب پتاسیم در دانه و کلش گندم معنی دار نگردید (0/05>=P ). درصد بازیافت ظاهری پتاسیم در تیمارهای سطوح پتاسیم به ترتیب معادل 0/08- و 0/04- درصد بود . تیمارهای مصرف سرک پتاسیم هیچگونه تاثیری بر میزان پروتئین دانه گندم نداشتند (0/05>=P) . اثرات سطوح پتاسیم بر غلظت پتاسیم قابل جذب خاک پس از برداشت محصول در سطح پنج درصد معنی دار گردید (0/05>=P) و بیشترین میزان پتاسیم قابل جذب خاک از سطح سوم پتاسیم حاصل شد . نتایج این تحقیق نشان داد که مصرف سرک کودهای پتاسیمی در خاکهای با بافت متوسطقادر به تامین نیاز غذائی گندم نسبت به آن عنصر نمی باشد.
- ۹۵/۰۷/۱۶