مرکز دانلود پروژه ها و رساله های دانشجویی ایران

آخرین مطالب

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri بر اساس شاخص وقوع، در سواحل جزر و مدی خور سماعیلی در ماهشهر فایل ورد (word) دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri بر اساس شاخص وقوع، در سواحل جزر و مدی خور سماعیلی در ماهشهر فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri بر اساس شاخص وقوع، در سواحل جزر و مدی خور سماعیلی در ماهشهر فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri بر اساس شاخص وقوع، در سواحل جزر و مدی خور سماعیلی در ماهشهر فایل ورد (word) :

مقاله بررسی تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri بر اساس شاخص وقوع، در سواحل جزر و مدی خور سماعیلی در ماهشهر فایل ورد (word) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1388 در زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا) از صفحه 92 تا 102 منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri بر اساس شاخص وقوع، در سواحل جزر و مدی خور سماعیلی در ماهشهر
این مقاله دارای 11 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رژیم غذایی
مقاله ماهی گل خورک
مقاله Periophthalmodon schlosseri
مقاله خورسماعیلی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: محمدپور زینب السادات
جناب آقای / سرکار خانم: نبوی سیدمحمدباقر
جناب آقای / سرکار خانم: دهقان مدیسه سیمین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه تغییرات فصلی رژیم غذایی ماهی گل خورک Periophthalmodon schlosseri در سواحل خورسماعیلی از انشعابات خور موسی بررسی شد. نمونه برداری به مدت یک سال از تابستان 87 تا بهار 88 با استفاده از ساچوک و همچنین به صورت دستی انجام شد. ماهیان پس از صید، زیست سنجی و کالبدگشایی شدهو محتویات روده آنها به منظور بررسی ترکیب غذای استفاده شده مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی محتویات روده 85 قطعه ماهی و بررسی شاخص وقوع (Occurrence Index)، نشان داد که خرچنگ گرد به فراوانی 80 درصد، غذای اصلی این ماهی را تشکیل می دهد، و غذاهای فرعی به فراوانی شامل صدف، حشره و میگو بود و هیچ آیتم غذای اتفاقی مشاهده نشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • علی مح

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | جزوات درسی | پروژه های درسی | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |