مرکز دانلود پروژه ها و رساله های دانشجویی ایران

آخرین مطالب

مقاله عسل غذایی فراسودمند فایل ورد (word)

چهارشنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۵، ۰۲:۰۵ ق.ظ

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عسل غذایی فراسودمند فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عسل غذایی فراسودمند فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عسل غذایی فراسودمند فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عسل غذایی فراسودمند فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

طیبه نخعی مقدم دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان گروه علوم و صنایع غذایی

چکیده:

اسیدیته طبیعی عسل از رشد خیلی از عوامل بیماری زا جلوگیری م یکند عسل موجب تکثیر فعالیت و دوام بیفیدو باکتری های محصولات تخمیری شیر می شود بین کربوهیدراتهای موجود در عسل در تکثیر و فعالیت بیفیدوباکتریها سینرژیسم یا همکاری وجود دارد اثر عسل بر تکثیر و فعالیت گونه های مختلف بیفیدوباکتری های موجود در روده نیز موثر می باشد الیگوساکاریدها و کربوهیدراتهای عسل برحسب نوع گل متفاوت اند بنابراین اثر پروبیوتیکی عسل ها نیز متفاوت می باشد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • علی مح

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | جزوات درسی | پروژه های درسی | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |