مرکز دانلود پروژه ها و رساله های دانشجویی ایران

آخرین مطالب

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی شیوه های کاهش اثرات گازهای گلخانه ای ناشی از کشاورزی فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوه های کاهش اثرات گازهای گلخانه ای ناشی از کشاورزی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوه های کاهش اثرات گازهای گلخانه ای ناشی از کشاورزی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوه های کاهش اثرات گازهای گلخانه ای ناشی از کشاورزی فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: چهارمین همایش تخصصی مهندسی محیط زیست

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

لادن کاظمی راد – پژوهشگر پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی
نیلوفر عابدین زاده –

چکیده:

گازهای گلخانه ای گازهایی هستند که در دامنه حرارتی مادون قرمز انرژی تابشی را جذب و یا ساتع می کنند. مهمترین گازهای گلخانه ای در اتمسفر شامل بخار آب، دی اکسید کربن، متان و اکسید نیتروژن هستند. گزارشات ارزیابی اخیری که توسط IPCC ارائه شده است حاکی از آن است که تغییر در غلظت گازهای گلخانه ای و آئروسلها، توازن انرژی در اقلیم را تغییر داده و باعث افزایش متوسط درجه حرارت جهانی از اواسط قرن بیستم شده است. در سال 2005، از کل گازهای گلخانه ای که توسط بشر انتشار یافته،10 تا 20 درصد مربوط به کشاورزی بوده است. کشاورزی به میزان زیادی CO2، CH4 و NH4 به اتمسفر آزاد می کند. CO2 به میزان زیادی ازطریق فساد میکروبی و یا سوزاندن ضایعات گیاهی و مواد آلی خاک آزاد می شود. CH4 زمانی تولید می شود که مواد آلی در وضعیت بدون اکسیژن (به طور قابل ملاحظه ای از طریق هضم تخمیری توسط نشخوارکنندگان اهلی، ذخایر کودی و برنج رشد یافته در مکانهای غرقابی) تجزیه شوند. N2O بوسیله تبدیلات میکروبی از نیتروژن خاک و کودها تولید می شود و اغلب در مکان هایی که نیتروژن قابل دسترس از نیاز گیاه تجاوز می کند (بویژه در مکانهای مرطوب) افزایش می یابد. جریانات گازهای گلخانه ای کشاورزی، پیچیده و ناهمگن هستند اما مدیریت فعال سیستم های کشاورزی امکان کاهش آنها را فراهم می کند. در بسیاری از موارد از تکنولوژی های رایج جهت کاهش اثرات این گازها استفاده می شود. این مقاله به توصیف توسعه انتشارات گازهای گلخانه ای از بخش کشاورزی می پردازد و شیوه های کاهش این گازها را شرح می دهد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • علی مح

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | جزوات درسی | پروژه های درسی | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |