مرکز دانلود پروژه ها و رساله های دانشجویی ایران

آخرین مطالب

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیکل بر ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیکل بر ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیکل بر ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر غلظتهای مختلف نیکل بر ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: سیزدهمین همایش علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران و سومین همایش علوم و تکنولوژی بذر ایران
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
مریم اویسی عمران – دانشجوی دکتری زراعت، دانشگاه گیلان
حکیمه درویژه – دانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه گیلان
محسن زواره – استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه گیلان

چکیده:
برای بررسی تأثیر غلظتهای مختلف نیکل بر ویژگیهای بیوشیمیایی گیاهچه های ذرت (Zea mays L.) آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان انجام شد. بذرهای رقم سینگل کراس 704 در گلدانهایی حاوی مخلوطی از ماسه و پرلیت (1:1) کاشته و سپس تا رسیدن به مرحله چهار برگی با استفاده از محلول هوگلند تغذیه شدند. پس از آن، تیمارهای نیکل (صفر، 50 و 100 میکرومولار) از منبع سولفات نیکل با شش مولکول آب (NiSO4.6H2O) به مدت 10 روز بر روی گلدانها اعمال شدند. دو نمونه یکی چهار و دیگری هفت روز پس از پایان اعمال تیمارها برداشته شد و غلظت مالون دی آلدئید و آنزیمهای آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز آنها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مقدار نیکل اثر بسیار معنی داری بر غلظت مالون دی آلدئید و آنزیمهای آنتی اکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز نمونه های مورد مطالعه داشته است. مقایسه میانگینها نشان داد که نیکل بر فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی کاتالاز و پراکسیداز اثر منفی داشته و سبب کاهش آنها شده است. نیکل بر محتوای مالون دی آلدئید که نشان دهنده میزان پراکسیداسیون لیپیدی است، اثر مثبت داشت.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • علی مح

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | جزوات درسی | پروژه های درسی | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |