مرکز دانلود پروژه ها و رساله های دانشجویی ایران

آخرین مطالب

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی تأثیر زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه کرمانی Dracocephalum polychaetum Bornm فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه کرمانی Dracocephalum polychaetum Bornm فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه کرمانی Dracocephalum polychaetum Bornm فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه کرمانی Dracocephalum polychaetum Bornm فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: سومین همایش ملی علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

لیلا رجبی – دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج.
مجید شکرپور – استادیار، گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
علی رسول زاده – استادیار، گروه مهندسی آب دانشگاه محقق اردبیلی
لیلا تبریزی رائینی – استادیار، گروه باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران

چکیده:

گیاه بادرنجبویه کرمانیDracocephalum polychaetum Bornm از خانواده نعناعیان و از جنس Dracocephalum می-باشد. این گیاه یکی از گونههای بومی ایران است که در طب سنتی منطقه کرمان به دلیل بوی خوش و به عنوان ضد دل درد با ناممفرو استفاده میشود. درصد عمده اسانس این گیاه را مونوترپنها تشکیل میدهند. به منظور تعیین بهترین زمان برداشت از نظربالاترین بازده اسانس گیاه بادرنجبویه کرمانی طی سالهای 91-1390 آزمایشی در شرایط مزرعه در شهرستان فریدن استان اصفهان انجام گرفت. پیکر رویشی گیاهان در 3 مرحله فنولوژیکی مختلف شامل: 1) مرحله قبل از گلدهی 2) مرحله آغاز گلدهی 3) مرحله گلدهی کامل، برداشت و در هوای آزاد و در سایه خشک گردید. نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که زمان برداشت تأثیر معنیداری بر میزان اسانس این گیاه در مراحل مختلف دارد و بیشترین مقدار اسانس به میزان 1/80 درصد از مرحله آغاز گلدهی استخراج شد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • علی مح

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | جزوات درسی | پروژه های درسی | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |