مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی
مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word) دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه های گوشتی مصرف کننده نیتراتسدیم در آب آشامیدنی فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
تعداد صفحات: 3
چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی تأثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجههای گوشتی مصرفکننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی بود. تعداد 250 قطعه جوجه نر گوشتی سویه راس 308 در 5 تیمار و 4 تکرار (11 قطعه جوجه) در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. آب مصرفی همه تیمارها به غیر از شاهد دارای 4/27 میلیگرم نیترات سدیم بود. بنابراین 5 تیمار شاهد، نیتراتدار و نیتراتدار حاوی سطوح 15/0، 3/0 و 6/0 درصد عصاره رزماری در آزمایش اخیر استفاده شد. در کل دوره آزمایشی تفاوت معنیداری برای افزایش وزن و مصرف خوراک بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشده (P>0/05) همچنین اگر چه تفاوت معنیداری برای ضریب تبدیل بین تیمارهای آزمایشی در کل دوره وجود نداشت، اما ضریب تبدیل تمایل به معنیدار شدن داشت (P=0/08) و ضریب تبدیل جوجههای تغذیه شده با سطوح 3/0 و 6/0 کمتر از مقدار مربوط به جوجههای سایر تیمارهای آزمایشی بود. به طور کلی استفاه از رزماری تأثیری بر افزایش وزن و مصرف خوراک جوجههای گوشتی ندارد ولی احتمالاً از طریق بهبود فرایندهای هضمی و همچنین اثرات آنتیاکسیدانی، ضریب تبدیل خوراک را کاهش میدهد.
- ۹۵/۰۸/۰۷